Hälsa och välmående

Trainium Ab Oy

W.Werner Ab / Hälsohänder

W.Werner tavelinramning och Hälsohänder fotvård, zonterapi och massage.

Adress: Kungsgatan 11

RK-Fysio

Många har rygg- och nackproblem eller annat som inverkar negativt på kroppens funktionsförmåga. Låt en av fysioterapeuterna undersöka dig eller ring och fråga om du inte vet om fysioterapi är det rätta för dig.

Adress: Ladugårdsgatan 2

Livsstils­källan

Ett företag som använder livsstilsförändring som medicin. Även mediyoga, föreläsningar, workshops och retreater med olika må bra-teman för ungdoms- och vuxengrupper samt företag.

Adress: Bryggerigatan 13

Nya Apoteket i Ekenäs

Ett serviceinriktat apotek där du kan köpa receptmediciner, egenvårdspreparat samt hälsokostpreparat. Utöver detta, ett stort urval av apotekskosmetik.

Adress: Stationsvägen 6

Raseborgs Fysioterapi

Fysioterapi, massage, ergoterapi och fotvård samt mångsidiga motionsgrupper.

Adress: Bryggerigatan 13

Parfymerie & Beauty Salon Arlette

Ekenäs äldsta parfymeri och skönhetssalong. Bland annat smink, doft och hudvård, även hårvårdsprodukter och smycken mm. Bo.ho och Beauty Garden hör till våra ekologiska produkter.

Adress: Långgatan

Naturalife

Ekologiska kosmetologbehandlingar, skön fotvård, välgörande och rehabiliterande massage samt andra wellbeing-tjänster i en lugn och harmonisk miljö.

Adress: Kungsgatan 6

Melles Hälsoshop

Kostillskott, Ruskovillas produkter, Eilamaris glutenfria surbröd, ekologiska livsmedel (stort urval teer), ekologiska hudvårdsprodukter, hygienartiklar och rengöringsmedel mm.

Adress: Kungsgatan 11